• Grönbananmjöl

    Här rekommenderar vi produkter och råvaror som vi tycker är bäst utifrån kvalitet och innehåll. Inlägget kan innehålla sponsrade länkar. Genom att köpa produkter via länkarna stödjer du vårt arbete. Tack!

    Vi rekommenderar:

    Information:

    Grönbananmjöl är godkänt och rekommenderat inom AIP och paleo då det är glutenfritt och gjort på kokbanan.

     

    Mjölet innehåller mycket fibrer och är därför bra för dina tarmbakterier. Observera dock att det inte går att ersätta kokbanan med detta mjöl eftersom att det gör stor skillnad i både konsistens och smak.

    Grönbananmjöl (Da Carla), 400g

    Da Carlas bananmjöl på kokbanan är ett finmalet mjöl som passar utmärkt till bröd. Smaken är lite nötaktig och mild och ger tyngd till brödet som får det att likna grovt bröd som t ex kavring.

     

    Bananmjölet passar bättre till matpannkakor, crepes och bröd än till söta bakverk.

    Kategorier:
    Taggar:

    Kommentarer

    Prenumerera
    Notifierat av
    guest
    0 Kommentarer
    Inline Feedbacks
    View all comments