• Grönbananmjöl

    Här rekommenderar vi produkter och råvaror som vi tycker är bäst utifrån kvalitet och innehåll. Inlägget kan innehålla sponsrade länkar. Genom att köpa produkter via länkarna stödjer du vårt arbete. Tack!

    Inköpsställen:

    Information:

    Detta mjöl är godkänt inom AIP och paleo då det är glutenfritt och gjort på kokbanan. Bäst resultat får man dock om man använder tillsammans med ägg till pannkakor. Innehåller mycket fibrer och är därför bra för dina tarmbakterier. Det går dock inte att ersätta kokbanan med detta mjöl rakt av i våra recept. Förpackningarna är på 500 g styck.

    Grönbananmjöl (Da Carla), 400g

    Da Carlas bananmjöl på kokbanan är ett finmalet mjöl som passar utmärkt till bröd. Smaken är lite nötaktig och mild och ger tyngd till brödet som får det att likna grovt bröd som t ex kavring.

     

    Bananmjölet passar bättre till matpannkakor, crepes och bröd än till söta bakverk.