Tostones (AIP & Paleo)
Goda klassiska tostones! Denna rätt är gjord på stekt kokbanan och passar perfekt som ett nyttigt alternativ till snacks. Salta och krydda exempelvis med torkad basilika, oregano eller persilja. Vill du få mer inspiration på vad du kan laga med kokbanan så kan du läsa mer om det här.
- 25 min
- 2 portioner
- Lätt
Gör så här:
- 1)
Skala kokbananen genom att snitta den på längden och bryt sedan av skalet bit för bit.
- 2)
Dela i ca 2 cm tjocka bitar.
- 3)
Stek i rikligt med kokosolja ungefär 4 minuter per sida.
- 4)
Lägg bitarna på ett bakplåtspapper och tryck till dem med undersidan av en tallrik så de blir platta.
- 5)
Fyll vatten i en djup tallrik och doppa bitarna i vatten och stek dem igen i någon minut till de blir krispiga och gyllenbruna. Salta och krydda och ät med fingrarna.