• Prosciutto (italiensk skinka)

    Här rekommenderar vi produkter och råvaror som vi tycker är bäst utifrån kvalitet och innehåll. Inlägget kan innehålla sponsrade länkar. Genom att köpa produkter via länkarna stödjer du vårt arbete. Tack!

    Inköpsställen:

    Information:

    God italienska lufttorkad skinka som passar utmärkt som alternativ till många av våra frukostar. Skinkan innehåller helmuskelskinka av gris och salt och är helt utan tillsatser och e-ämnen, därför är den också godkänd inom AIP.

    Prosciutto Di Parma

    Prosciutto Di Parma är en lufttorkad skinka från provinsen Parma i Italien. Den har lagrats i minst 12 månader och har en fyllig och fint balanserad smak.

    Prosciutto Crudo

    Prosciutto Crudo är en lufttorkad italiensk skinka med mild smak och har en balanserad och karaktäristisk mix av sälta och sötma. Skinkan har lagrats under 10 månader och serveras gärna rumstemparerad.

    Kategorier:
    Taggar:

    Kommentarer

    Kommentarer inaktiverade.