• Fläskpannkaka (Paleo)

    En superenkel klassisk fläskpannkaka där vi har pancetta istället för sidfläsk eller bacon. Det går även bra att ha tärnat nötkött i pannkakan om du föredrar det.

    • 30 minuter
    • 2 portioner
    • Lätt

    Ingredienser

    3 stägg
    1 mskfiberhusk (krossade psylliumfrön)
    1/2 dlkokosmjölk
    100 grampancetta eller annat tärnat kött
    1 nypahavssalt
    1 dllingon

    Gör så här:

    1. 1)

      Sätt ugnen på 200°.

    2. 2)

      Vispa ihop ägg, pofiber och kokosmjölk. Låt dra i 10 minuter. Under tiden lägg det tärnade köttet i botten på en form och tillaga i 10 minuter i ugnen.

    3. 3)

      Häll över äggstanningen och låt gå i ugnen i ca 20 minuter.

    4. 4)

      Servera med lingon.