Pannkakor med kokosmjöl
En god och enkel paleo-pannkaka som är god med färska bär, mandelspån och kokosmjöl. Här hittar du bra märken på kokosmjöl samt fiberhusk som vi rekommenderar.
- 15 min
- 2 portioner
- Lätt
Ingredienser
2 ägg 4 msk kokosmjöl 1 krm äkta vaniljpulver 1 nypa havssalt 1 tsk fiberhusk 0,5 dl vatten Lite äkta kanel eller kardemumma 2 tsk kokosolja 1/2 tsk ekologisk honung Gör så här:
- 1)
Vispa ägg, kokosolja och vatten fluffigt. Tillsätt kokosmjöl, honung, kryddor och fiberhusk och vispa lite till. Om smeten är för tjock så tillsätt mer vatten. Om den är för lös tillsätt mer kokosmjöl.
- 2)
Värm en stekpanna och klicka i lite kokosolja eller ghee och grädda pannkakorna på låg värme. Du får ha lite tålamod.
- 3)
Servera med färska bär eller tinade frysta bär, lite riven kokos och mandelspån. Gott med paleoglass till också.